Friday, May 22, 2009

Current project update before and after pics


Showroom #2, After...
Before...
Before...
After...




Before...
After...



Private office. Before...
After...

Before...



Before...


Before...

After...



Happy Weekend!

Wednesday, May 6, 2009

Current project update before and after pics







This are the before and after pictures of the showroom. The room didn't have any storage before, now the dark brown modular pieces on the bottom store extra sample shoes and supplies. Since it is an indoors place without any windows or natural light I decided to gave it a touch of nature by placing a bunch of green bamboo poles in tall planters, It also adds a vertical element to the otherwise horizontal design. The only architectural detail in this plain room is the column on the left, rather than try to hide it I painted it in dark chocolate to make it pop and installed a dark brown vertical bookcase on the opposite wall to mirror the column and make the room feel proportional. Later this week I will post pictures of the rest of the warehouse. 
See you soon...
Mariafer.